De baten van aluminium rolluiken Zelk

Aluminium rolluiken zijn populair, waarom is dat zo? Er wordt daarvoor gekozen daar deze rolluiken bijvoorbeeld de warmte en kou fijn buiten de deur houden, dieven moeilijker binnenshuis kunnen komen en het qua uiterlijk een overwaarde is voor je huis. Deze redenen maken de aanschaf van een aluminium rolluik niet uitsluitend financieel bevallig, je huis maak je er ook nog eens aantrekkelijker mee. Gaat u ook plezier hebben van de vele voordelen van een aluminium rolluik Zelk?


Klik hier om een offerte aan te vragen


Aluminium rolluiken Zelk

Lagere stookkosten

Met deze rolluiken Zelk kunt u de winterse koude buiten de deur houden, echter blijft het in de zomer ook overheerlijk fris. Voor uw factuur voor stroom is dit aanlokkelijk. De warme lucht blijft buitenshuis, maar ook zorgen de rolluiken ervoor dat het meeste zonlicht niet binnen dringt. Voor moeilijke slapers zijn die rolluiken perfect, de oplopende zomerse temperaturen in de zomermaanden en het zonlicht gaan jou in de ochtend niet meer wakker maken.Ook perfect als je met genoegen in een koele, frisse slaapkamer wilt gaan slapen in de zomermaanden, deze rolluiken houden de complete dag het zonlicht en de hitte buitenshuis.Geringere energiekosten dus en daarbij bent u verder nog eens fijn bezig voor de toekomst van de wereld.

Houd inbrekers buiten de deur

Inbrekers houden nooit van aluminium rolluiken, ze komen hierdoor namelijk storend binnen. Aluminium is immers solide en moeilijk doorheen te komen. Het is denkbaar om bijkomende beveiligingsmaatregelen te nemen bij deze rolluiken, denk bijvoorbeeld aan een alarmsysteem. Om inbrekers buitenshuis te houden, zou je de rolluiken ook kunnen aanbrengen voor onder andere een winkel. Heb je b.v. een boothuis die je keurig en vlot af wilt kunnen sluiten? Aluminium rolluiken houd het dievengilde buiten.

Meerwaarde woning Zelk

De rolluiken beveiligen uw residentie beter, verluchten de woning en verder dalen de energiekosten. Die eigenschappen van aluminium rolluiken zorgen direct voor een hogere verkoopprijs van je woning. Als u van plan bent om ooit te gaan verhuizen, zult u merken bij de verkoop dat de rolluiken een meerwaarde zijn van uw woning. Naast het feit dat uw woonhuis meer waard is, levert het u ook gelijk meer woongenot op. Additioneel pluspunt is doordat u maandelijks geringer stookkosten betaald, dit ook tot uiting zal komen in de prijs van uw appartement. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zal deze woning waarde enkel maar toenemen.

Veel opties mogelijk

Voor elk soort woonhuis zijn er passende rolluiken te bedenken. Houdt u van een onopvallende kleur antraciet, of gaat u liever voor helder wit? Een rolluik Zelk kunt u vaak krijgen in de tint zoals u dat wenst. Om goed te kunnen slapen is het begrijpelijk om voor een donker rolluik voor uw slaapkamer te kiezen, dit houdt de lichtinval het beste buiten de deur. U kunt zonder twijfel altijd kiezen voor de aluminiumkleur, dit geeft uw woning een eigentijds, moderne charisma.

Aluminium rolluik Zelk

Gemakkelijk te gebruiken.

Er zijn verscheidene opties om aluminium rolluiken Zelk te bedienen. Zo kunt u gaan voor gebruik met de hand, houd u er wel rekening mee dat het open- en dichtdoen van de rolluiken dan best pittig is. Elektrische besturing is verder een mogelijkheid, in dat geval wordt er gebruik gemaakt van een Somfy motortje. Het bedienen van de rolluiken kost u in dit geval enkele moeite. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om het nog handiger te maken. U kunt in deze situatie ook b.v. kiezen voor het automatisch open- en dichtgaan van het rolluik, op basis van sensoren die antwoorden op lichtinval.

Het is ook een keuze om te kiezen voor bediening via de  telefoon. Afwijkende mogelijkheden waar u voor kunt kiezen zijn brandvertragende rolluiken, bewegingsmelders en anti-optilveren. Rolluiken van aluminium zijn aangenaam, hebben veel voordelen en hebben een trendy, eigentijdse look.


Aluminium rolluik LiezeleAluminium rolluik Sint-Joris-WeertAluminium rolluik Enter
Aluminium rolluik BergAluminium rolluik LovenjoelAluminium rolluik Wortel 
Aluminium rolluik GoudswaardAluminium rolluik HoekAluminium rolluik Hoeilaart
Aluminium rolluik GrubbenvorstAluminium rolluik MaasdamAluminium rolluik Leeuwarden