De aanleidingen waarom aluminium rolluiken Wijer zo populair zijn

Je ziet doorlopend meer aluminium rolluiken, echter waarom zijn ze in feite zo populair? Er wordt daarvoor gekozen omdat deze rolluiken b.v. de warmte en kou juist buiten de deur houden, dieven moeilijker binnenshuis kunnen komen en wat het uiterlijk betreft een meerwaarde is voor een huis. Een aluminium rolluik is hiermee niet uitsluitend een verstandige besteding, je huis wordt er ook nog eens heel stuk mooier van. Kiest u wel voor de baten van aluminium rolluiken Wijer?


Klik hier om een offerte aan te vragen


Aluminium rolluiken Wijer

Lagere stookkosten

Een aluminium rolluik Wijer houd uw onderdak koel in de zomer maanden en warm in de winter. Hiermee zult u een deel minder energiekosten hoeven te betalen. De warme lucht blijft buitenshuis, maar ook begeren de rolluiken ervoor dat het meeste daglicht niet binnen schijnt. Dit is volmaakt als je licht slaapt, op zomerse dagen word je voortaan niet meer wakker door het daglicht of de stijgende temperaturen.Ook top als je graag in een koele, frisse slaapkamer wilt gaan slapen in de zomer, deze rolluiken houden de hele dag het zonlicht en de hitte buiten.Naast de lagere energienota is het aluminium rolluik ook nog eens zeer duurzaam.

Meer veiligheid

Metaal is krachtdadig, waardoor dieven maximaal mogelijk inspanning hebben om binnen te komen. Een rolluik is immers zo massief, dat men er lastig doorheen zal komen. Bijkomend kun je bijvoorbeeld een alarmsysteem boven de rolluiken aanbrengen, voor meer inbraakbeveiliging. Doordat een aluminium rolluik zorgt voor juiste beveiliging, kun je deze ook prima gebruiken voor b.v. bedrijfspanden. Heb je b.v. een boothuis die je keurig en nuttig af wilt kunnen sluiten? Kies  voor aluminium rolluiken en je houdt stellig de inbrekers buiten de deur.

Meerwaarde woning Wijer

Ingeval u een keuze maakt voor aluminium rolluiken, dan kiest u voor stijl, betere beveiliging en meer bescherming. Die voordelen zorgen voor een toename van de waarde van de woning. Personen die mogelijkerwijs ooit de woning gaan kopen, zullen deze rolluiken zeker op waarde in gaan afwegen. Afzonderlijk van het feit dat uw woonhuis meer geld waard is, is het ongetwijfeld nog eens een stuk fijner verblijven met die rolluiken. Hier komt nog bij dat de lagere maandelijkse energienota ook de verkoopprijs van uw woonhuis zal doen stijgen. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van stabiliteit, zal deze waardestijging enkel maar toenemen.

Ruime collectie

Wat voor pand u ook precies heeft, uw perfecte aluminium rolluiken gaat u natuurlijk vinden. Past antraciet goed bij uw woonhuis, of straks wit? U kunt op verzoek kiezen voor vrijwel iedere kleur rolluiken Wijer. Voor de slaapkamer is het altijd verstandig om te kiezen voor een donkere kleur, om de ochtend zon zo goed mogelijk tegen te houden. Veel consumenten kiezen punctueel voor de antraciet kleur daar dit een moderne, chique charisma bezit.

Aluminium rolluik Wijer

Gewoon te bedienen.

U kunt op verscheidene manieren de aluminium rolluiken Wijer openen en sluiten. Zo kunt u gaan voor bediening met de hand, houd u er wel rekening mee dat het open- en dichtdoen van de rolluiken dan best zwaar is. Elektrische bediening is bovendien een mogelijkheid, in dat geval wordt er gebruik gemaakt van een Somfy motortje. Gebruiken van het aluminium rolluik wordt op deze wijze een fluitje van een cent. Indien u wilt gaan voor nog meer luxe, kan dat ook. U kan in deze situatie ook bijvoorbeeld kiezen voor het automatisch open- en dichtgaan van het rolluik, op basis van sensoren die reageren op lichtinval.

U kunt ook kiezen voor besturing vanaf uw mobiele telefoon. Er zijn nog meer opties; zo kunt u kiezen voor anti-optilveren, melders die beweging detecteren en rolluiken die bij brand vertragend werken. Door te kiezen voor aluminium rolluiken, kiest u voor comfort, een versiering van uw woonhuis en meer woonplezier.


Aluminium rolluik BollebeekAluminium rolluik OssAluminium rolluik Maasdijk
Aluminium rolluik OpglabbeekAluminium rolluik sassenheimAluminium rolluik Borgharen
Aluminium rolluik Schelle Aluminium rolluik DreumelAluminium rolluik Sint-Niklaas
Aluminium rolluik BergAluminium rolluik HoevelakenAluminium rolluik Leefdaal