De redenen waarom aluminium rolluiken Ten Boer zo perfect zijn

Aluminium rolluiken zijn populair, waarom eigenlijk? Er wordt hiervoor gekozen omdat deze rolluiken b.v. de warmte en kou beter buiten huis houden, inbrekers lastiger binnenshuis kunnen komen en het qua uiterlijk een meerwaarde is voor een huis. Die voordelen zorgen ervoor dat aluminium rolluiken niet slechts netjes zijn, het is ook nog eens een goede investering. Profiteert u ook van de baten van een aluminium rolluik Ten Boer?


Klik hier om een offerte aan te vragen


Aluminium rolluiken Ten Boer

Minder energieverbruik

In de zomer blijft het zalig koel binnenshuis, daarentegen u met een aluminium rolluik Ten Boer in de winter dadelijk weer de kou buitenshuis houdt. Hiermee zal u een deel minder energiekosten hoeven te voldoen. De warme lucht blijft buiten, maar ook zorgen de rolluiken ervoor dat het sterke daglicht niet binnen dringt. Ingeval je in de zomer tijdig wakker bent door de opkomende zon of de temperatuur die stijgt, zijn die rolluiken ideaal.Je kan met die rolluiken als je naar bed gaat, permanent rekenen op een frisse slaapkamer, de complete dag komt er immers geen daglicht en zomerse hitte binnenskamers.Naast de lagere energienota zijn aluminium rolluiken ook nog eens erg duurzaam.

Beter beveiligd

Dieven houden nooit van metalen rolluiken, ze komen hierdoor immers hinderlijk binnen. Aluminium is immers massief en ongemakkelijk doorheen te komen. Het is voorstelbaar om toegevoegde beveiligingsmaatregelen te nemen bij je rolluiken, denk hierbij aan camera’s. Bedrijven maken dan ook met genoegen gebruik van de rolluiken om inbrekers buiten de deur te houden. Een garage die je individueel wilt beveiligen? Een aluminium houd dieven buiten.

Waardestijging huis Ten Boer

De rolluiken behoeden uw woonhuis beter, verfraaien de residentie en daarnaast dalen de energiekosten. De eigenschappen van aluminium rolluiken zorgen meteen voor een hogere koopprijs van je huis. Ingeval u van plan bent om ooit te gaan verkassen, zult u merken bij de verkoop dat deze rolluiken een overwaarde zijn van de woning. Naast het feit dat de woonhuis meer waard is, levert het u ook gelijk meer woongenot op. Hier komt nog bij dat de mindere maandelijkse energierekening ook de verkoopprijs van uw verblijf zal doen stijgen. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zal deze waardestijging uitsluitend maar toenemen.

Ruime variaties

Wat voor soort verblijf u ook heeft, uw perfecte aluminium rolluik gaat u beslist vinden. Kiest u voor beige rolluiken, of toch liever voor wit of antraciet grijs? Het is mogelijk om aluminium rolluiken Ten Boer te bestellen in de tint die u wenst. Voor de slaapkamer is het altijd wijselijk om te kiezen voor een donkere kleur, om de ochtend zon zo goed mogelijk tegen te houden. Ingeval u kiest voor de kleur antraciet, dan kiest u voor een strakke charisma van uw woning, het getuigt van een eigentijdse, strakke woningstijl.

Aluminium rolluik Ten Boer

Comfortabel.

U kunt op diverse manieren een aluminium rolluik Ten Boer openen en sluiten. U kunt bijvoorbeeld een keuze maken voor handmatige werkzaamheid, omdat aluminium naar verhouding zwaar is, kan dit wel wat intensiteit kosten. Elektrische bediening is daarnaast een optie, in dat geval wordt er gebruik gemaakt van een Somfy motortje. Op die wijze wordt het open- en dichtdoen van de rolluiken zeer comfortabel. U kan een keuzemogelijkheid maken uit nog meer opties als u nog meer gemak wilt. Het is mogelijk om onder andere een keuze te maken voor een automatisch systeem, waarbij sensoren reageren op daglicht van buitenaf.

U kan ook kiezen voor besturing vanaf uw GSM toestel. Tevens kunt u kiezen voor rolluiken die brand kunnen vertragen, anti-optilveren voor nog meer inbraakbeveiliging en beweging detecterende melders. Aluminium rolluiken Ten Boer bieden u veel kansen, comfort en ze zien er bovendien ook nog eens luxueus uit.


Aluminium rolluik WaardenburgAluminium rolluik Anna-PaulownaAluminium rolluik Driemond
Aluminium rolluik NoordwijkAluminium rolluik HerentalsAluminium rolluik Berlaar-Heikant
Aluminium rolluik ObdamAluminium rolluik LangerakAluminium rolluik Gouda
Aluminium rolluik Ten BoerAluminium rolluik AppelschaAluminium rolluik Heteren