Waarom kiezen voor aluminium rolluiken Kotem?

Wat zijn de redenen dat zoveel mensen kiezen voor een aluminium rolluik? O.a. wordt daarvoor gekozen omdat ze er aardig uitzien, je residentie goed afschutten tegen overvallers en je woonhuis ook nog eens beter geïsoleerd is. Deze aanleidingen maken de aankoop van een aluminium rolluik niet louter financieel aanlokkelijk, je woning maak je er ook nog eens fraaier mee. Profiteert u ook van de baten van een aluminium rolluik Kotem?


Klik hier om een offerte aan te vragen


Aluminium rolluiken Kotem

Minder energieverbruik

In de zomer maanden blijft het uitstekend koel binnenskamers, terzelftijd u met een aluminium rolluik Kotem in de winter juist weer de kou buiten de deur houdt. Voor uw factuur voor stroom is dit prettig. De warme buitenlucht blijft buitenshuis, maar ook zorgen de rolluiken ervoor dat het felle zonlicht niet binnen schijnt. Indien je in de zomermaanden tijdig wakker bent door de opkomende zon of de temperatuur die stijgt, zijn die rolluiken ideaal.Je kan met deze rolluiken als je naar bed gaat, altijd rekenen op een koele slaapkamer, de hele dag komt er immers geen daglicht en zomerse hitte binnen.De rolluiken leveren u serieus wat minder stookkosten op, verder is het verder nog eens goed voor deze aarde.

Beter beveiligd

Metaal is krachtig, waardoor dieven uiterst mogelijk inspanning hebben om binnen te komen. Een rolluik is namelijk zo solide, dat men er moeilijk doorheen zal komen. Het is denkbaar om supplementaire beveiligingsmaatregelen te gebruiken bij deze rolluiken, denk bijvoorbeeld aan een beveiligingscamera. Om dieven buiten de deur te houden, zou je die rolluiken ook kunnen aanbrengen voor onder andere een winkel. Heb je b.v. een tuinhuis die je keurig en gemakkelijk af wilt kunnen sluiten? Kies voor aluminium rolluiken en u weet zeker dat het dievengilde er bij u nooit in komen.

Meerwaarde woning Kotem

De rolluiken behoeden uw residentie beter, verluchten de residentie en overigens dalen de energiekosten. Dientengevolge zal de waarde van uw woonhuis aanzienlijk stijgen. Op het moment dat u uw woning ooit zal verkopen, merkt u meteen dat deze rolluiken een toegevoegde waarde zijn voor huizenkopers. Los van het feit dat uw huis meer geld waard is, is het bovendien nog eens een stuk prettiger wonen met deze rolluiken. Overigens is een mindere energienota ook iets wat de waarde vergroot voor uw residentie. Stabiliteit wordt in de toekomst alleen maar belangrijker, waarmee de waarde van deze rolluiken ook groter zal worden.

Ruime keus

Voor elk soort huis zijn er juiste rolluiken te bedenken. Past antraciet mooi bij uw woonhuis, of straks wit? Het is denkbaar om aluminium rolluiken Kotem te kopen in de tint die u maar wilt. Om zalig te kunnen dromen is het verstandig om voor een donker rolluik voor uw slaapvertrek te kiezen, dit houdt de ochtendzon het beste buiten de deur. U kunt natuurlijk altijd kiezen voor de antraciet, dit geeft uw woonhuis een modieus, moderne uitstraling.

Aluminium rolluik Kotem

Eenvoudig te gebruiken.

Het is mogelijk om te kiezen uit meerdere methodes van het gebruiken van de aluminium rolluiken Kotem. Bediening handmatig is een optie, houd u er dan wel rekening mee dat dit fysiek wel best ongemakkelijk is. Elektrische besturing is immers een optie, in dit geval wordt er gebruik gemaakt van een Somfy motortje. Het bedienen van het rolluik kost u in dat geval enkele inspanning. U kunt kiezen uit nog meer mogelijkheden als u nog extra comfort wilt. Denk daarbij aan het open- en dichtgaan van het rolluik d.m.v. sensoren die reageren op zonlicht.

Het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor besturing via uw  telefoon. Hier zijn nog meer opties; zo kan men kiezen voor anti-optilveren, sensoren die beweging waarnemen en rolluiken die bij brand vertragend functioneren. Door te kiezen voor een aluminium rolluik, kiest u voor gemak, een verfraaiing van uw woning en meer woongenot.


Aluminium rolluik Ter AarAluminium rolluik BalkAluminium rolluik Hekelgem
Aluminium rolluik DalenAluminium rolluik GramsbergenAluminium rolluik Huister Heide
Aluminium rolluik HeerjansdamAluminium rolluik WoubruggeAluminium rolluik Maasland
Aluminium rolluik GlabbeekAluminium rolluik KlimmenAluminium rolluik Alverna