De aanleidingen waarom aluminium rolluiken Ellikom zo populair zijn

Wat zijn de uitgangspunten dat zoveel consumenten kiezen voor een aluminium rolluik? Er wordt hiervoor gekozen omdat deze rolluiken b.v. de warmte en kou goed buiten huis houden, dieven lastiger binnenshuis kunnen komen en wat het uiterlijk betreft een meerwaarde is voor een woning. Deze voordelen zorgen ervoor dat een aluminium rolluik niet louter mooi zijn, het is verder nog eens een prima investering. Kiest u wel voor de baten van een aluminium rolluik Ellikom?


Klik hier om een offerte aan te vragen


Aluminium rolluiken Ellikom

energiekosten matigen

Met deze rolluiken Ellikom kunt u de winterse kou buitenshuis houden, echter blijft het in de zomer ook bevallig frisjes. Voor uw factuur voor stroom is dit aanlokkelijk. Aluminium rolluiken zorgen ervoor dat het daglicht buiten blijft, maar ook de zomerse warmte komt bijna niet binnen. Dit is perfect als je licht slaapt, op zomerse dagen word je voortaan niet meer wakker door het daglicht of de oplopende temperaturen.Ook als je in de zomer moeilijk in slaap kunt komen als het op je slaapkamer enorm heet is, zijn aluminium rolluiken het antwoord.Minder energiekosten dus en bovendien bent u bovendien nog eens prima bezig voor de toekomst van de aarde.

Meer veiligheid

Inbrekers houden nooit van metalen rolluiken, ze komen dientengevolge immers storend binnen. Aluminium is namelijk robuust en moeilijk doorheen te breken. Een alarm zou je verder nog kunnen gebruiken op de rolluiken, dit om voor nog meer beveiliging te zorgen. Bedrijven maken dan ook gaarne gebruik van deze rolluiken om inbrekers buiten het pand te houden. Wil je een blokhut of fietsenschuurtje veilig af kunnen sluiten? Aluminium rolluiken houd gespuis buitende poort.

Meerwaarde woning Ellikom

De rolluiken behoeden uw verblijf beter, verfraaien de residentie en bovendien nemen de energiekosten af. Dientengevolge zal de prijs van uw woning beduidend stijgen. Op het ogenblik dat u uw woning ooit zal verkopen, merkt u meteen dat deze rolluiken een toegevoegde waarde zijn voor huizenkopers. Naast de waarde van het woonhuis zelf, zorgen deze luiken ook voor extra woongenot. Hier komt nog bij dat de mindere maandelijkse energienota ook de prijs van uw huis zal doen stijgen. Doordat aandacht voor het leefmilieu voortdurend belangrijker wordt, zal de meerwaarde van deze rolluiken in de komende tijd uitsluitend maar meer worden.

Opties genoeg

Voor ieder soort woonhuis zijn er juiste rolluiken te bedenken. Past antraciet grijs goed bij uw huis, of juist wit? U kunt op verzoek een keuze maken voor nagenoeg elke kleur rolluik Ellikom. Voor slaapkamerramen is het altijd begrijpelijk om te kiezen voor antraciet, om de lichtinval zo goed mogelijk tegen te houden. U kunt uiteraard altijd kiezen voor de antraciet, dit geeft uw huis een modieus, moderne uitstraling.

Aluminium rolluik Ellikom

Eenvoudig te gebruiken.

Het is mogelijk om te kiezen uit meerdere manieren van het gebruiken van het aluminium rolluik Ellikom. U kunt b.v. een keuze maken voor manuele bediening, omdat aluminium relatief zwaar is, kan dit best wat intensiteit kosten. Ook kunt u gaan voor elektrische besturing, door gebruik van een Somfy motortje. Op die manier wordt het open- en dichtdoen van de rolluiken erg comfortabel. Er zijn nog meer mogelijkheden om het uzelf nog gemakkelijker te maken. U kunt in dit geval ook  kiezen voor het automatisch open- en dichtgaan van de rolluiken, op basis van sensoren die reageren op lichtinval.

Tevens is het voorstelbaar om de rolluiken met behulp van een app op een telefoontoestel te bedienen. Er zijn nog meer mogelijkheden; zo kan men kiezen voor anti-optilveren, melders die beweging waarnemen en rolluiken die bij brand vertragend werken. Aluminium rolluiken Ellikom bieden u heel wat opties, comfort en ze zien er bovendien ook nog eens hedendaags uit.


Aluminium rolluik standdaarbuitenAluminium rolluik LeeuwardenAluminium rolluik Bergambacht
Aluminium rolluik HuldenbergAluminium rolluik WulmersumAluminium rolluik Overpelt
Aluminium rolluik VroenhovenAluminium rolluik AssendelftAluminium rolluik Haaksbergen
Aluminium rolluik Broek in WaterlandAluminium rolluik BerlicumAluminium rolluik Eersel