De heilen van aluminium rolluiken Dessel

Je ziet telkens meer aluminium rolluiken, maar waarom zijn ze eigenlijk zo in trek? Er wordt hiervoor gekozen daar deze rolluiken onder andere de hitte en kou keurig buiten huis houden, inbrekers moeilijker binnenshuis kunnen komen en wat het uiterlijk betreft een meerwaarde is voor een verblijf. Die voordelen zorgen ervoor dat aluminium rolluiken niet alleen netjes zijn, het is bovendien nog eens een prima investering. Profiteert u ook van de voordelen van aluminium rolluiken Dessel?


Klik hier om een offerte aan te vragen


Aluminium rolluiken Dessel

Bespaar energiekosten

In de zomer blijft het geweldig fris binnenskamers, daarentegen u met aluminium rolluiken Dessel in de winter dadelijk weer de kou buiten de deur houdt. Voor de nota voor energie is dit interessant. De warme lucht blijft buitenshuis, maar ook begeren de rolluiken ervoor dat het meeste zonlicht niet binnen dringt. Dit is ideaal als je licht slaapt, op zomerse dagen word je nu niet meer gewekt door het zonlicht of de oplopende temperaturen.Je kan met deze rolluiken als je naar bed gaat, voortdurend rekenen op een frisse slaapkamer, de complete dag komt er namelijk nauwlijks daglicht en zomerse warmte binnen.Minder energiekosten dus en bovendien bent u verder nog eens fijn bezig voor de toekomst van de wereld.

Houd inbrekers buiten de deur

Inbrekers zijn niet gelukkig met aluminium rolluiken. Deze rolluiken zijn namelijk zo massief, dat men er moeilijk doorheen zal komen. Bewegingscamera’s zou je tevens nog kunnen gebruiken op de rolluiken, dit om voor nog meer beveiliging te zorgen. Om dieven buitenshuis te houden, zou je de rolluiken ook kunnen inzetten voor b.v. een winkelzaak. Heb je b.v. een tuinhuis die je perfect en vlot af wilt kunnen sluiten? Kies dan voor aluminium rolluiken en je houdt stellig de inbrekers buiten het pand.

Waardestijging huis Dessel

Indien u kiest voor een aluminium rolluik, dan kiest u voor stijl, goede beveiliging en extra isolatie. Hierdoor zal de waarde van uw woning beduidend stijgen. Personen die misschien ooit uw woning gaan kopen, zullen deze rolluiken zeker op waarde in gaan taxeren. Los van het feit dat uw huis meer geld waard is, is het verder nog eens een stuk fijner wonen met die rolluiken. Hier komt nog bij dat de lagere maandelijkse energienota ook de verkoopprijs van uw appartement zal doen stijgen. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zal deze woning waarde uitsluitend maar toenemen.

Ruime keuzemogelijkheden

Wat voor type woning u ook bezit, uw perfecte aluminium rolluiken gaat u zeker vinden. Houdt u van de onopvallende kleur antraciet, of gaat u liever voor helder wit? U kunt op bestelling een keuze maken voor nagenoeg iedere kleur rolluiken Dessel. Als u lekker wilt slapen is een donkere kleur aan te raden voor de rolluiken voor uw slaapvertrek. Indien u kiest voor de kleur antraciet, dan kiest u voor een strakke charisma van uw woning, het getuigt van een eigentijdse, strakke woningstijl.

Aluminium rolluik Dessel

Eenvoudigweg te bedienen.

Er zijn meerdere opties om aluminium rolluiken Dessel te gebruiken. Bediening handmatig is een optie, houd u er dan wel rekening mee dat dit fysiek wel best zwaar kan zijn. Elektrische bediening is tevens een optie, in dat geval wordt er gebruik gemaakt van een Somfy motortje. Het gebruiken van het rolluik kost u in dat geval geen moeite. U kan kiezen uit nog meer opties als u nog extra gemak wilt. Denk daarbij aan het open- en dichtgaan van het rolluik door middel van sensoren die responderen op zonlicht.

U kunt ook kiezen voor besturing vanaf uw mobiele telefoon. Afwijkende mogelijkheden waar u voor kunt kiezen zijn brandvertragende rolluiken, bewegingsmelders en anti-optilveren. Rolluiken van aluminium zijn comfortabel, hebben veel voordelen en hebben een trendy, eigentijdse look.


Aluminium rolluik Cadier en KeerAluminium rolluik Emblem Aluminium rolluik Hank
Aluminium rolluik KlimmenAluminium rolluik MookAluminium rolluik Stokrooie
Aluminium rolluik ZevenhuizenAluminium rolluik HeindonkAluminium rolluik Norg
Aluminium rolluik HarlingenAluminium rolluik KlimmenAluminium rolluik Huister Heide