De voordelen van aluminium rolluiken Bevel

Je ziet steeds meer aluminium rolluiken, echter waarom zijn ze in feite zo perfect? Mensen kiezen daarvoor omdat deze onder andere zorgen voor juiste isolatie, mooi zijn en overigens ook nog eens jou verblijf hoger beveiligen. Deze uitgangspunten maken de aankoop van een aluminium rolluik niet enkel financieel verleidelijk, je woonhuis maak je er ook nog eens aantrekkelijker mee. Geniet u ook van de baten van een aluminium rolluik Bevel?


Klik hier om een offerte aan te vragen


Aluminium rolluiken Bevel

energiekosten matigen

In de zomer blijft het lekker koel binnenshuis, terwijl u met een aluminium rolluik Bevel in de winter juist weer de kou buitenshuis houdt. Dit is mooi voor uw energierekening. Een aluminium rolluik zorgt ervoor dat het daglicht buiten blijft, maar ook de zomerse warmte komt bijna niet binnen. Voor moeilijke slapers zijn deze rolluiken volmaakt, de zomerse temperaturen in de zomer en het binnendringende zonlicht gaan jou ’s ochtends niet meer wakker maken.Ook top als je graag in een koele, frisse kamer wilt gaan slapen in de zomer, deze rolluiken houden de complete zomerdag het daglicht en de warmte buiten.Geringere energiekosten dus en verder bent u alsmede nog eens fijn bezig voor de toekomst van de aarde.

Houd inbrekers buiten de deur

Inbrekers houden nooit van metalen rolluiken, ze komen hierdoor namelijk moeilijk binnen. Deze rolluiken zijn immers zo stevig, dat men er lastig doorheen zult komen. Beveiligingscamera’s zou je daarnaast nog kunnen gebruiken op de rolluiken, dit om voor extra beveiliging te zorgen. Omdat aluminium rolluiken zorgen voor juiste beveiliging, kun je deze ook uitstekend gebruiken voor b.v. bedrijfspanden. Heb je b.v. een boothuis die je keurig en nuttig af wilt kunnen sluiten? Kies  voor aluminium rolluiken en je houdt gegarandeerd de ongewenste gasten buiten de deur.

Waardestijging huis Bevel

Ingeval u een keuze maakt voor aluminium rolluiken, dan kiest u voor stijl, betere beveiliging en extra bescherming. Dientengevolge zal de waarde van uw verblijf beduidend stijgen. Op het ogenblik dat u de woning ooit zult verkopen, merkt u gelijk dat die rolluiken een toegevoegde waarde zijn voor huizenkopers. Apart van het feit dat uw woonhuis meer geld waard is, is het zeker nog eens een stuk fijner leven met deze rolluiken. Bovendien is een mindere energierekening ook iets wat de waarde vergroot voor uw woonhuis. Doordat interesse voor het milieu telkens belangrijker wordt, zal de meerwaarde van deze rolluiken in de komende tijd alleen maar meer worden.

Opties genoeg

Voor elk soort pand zijn er juiste rolluiken te vinden. Houdt u van de onopvallende kleur antraciet, of kiets u liever voor helder wit? Een rolluik Bevel kunt u vaak bestellen in de kleur zoals u dat wilt. Voor de slaapkamer is het altijd begrijpelijk om te kiezen voor een donkere kleur, om de lichtinval zo goed mogelijk tegen te houden. U kunt uiteraard altijd kiezen voor de antraciet, dit geeft uw woning een eigentijds, moderne uitstraling.

Aluminium rolluik Bevel

Enkelvoudig te gebruiken.

U kan op verscheidene manieren de aluminium rolluiken Bevel openen en sluiten. Gebruik handmatig is een optie, houd u er dan wel rekening mee dat dit fysiek wel best ongemakkelijk is. Elektrische besturing is daarnaast een mogelijkheid, in dat geval wordt er gebruik gemaakt van een Somfy motor. Het bedienen van de rolluiken kost u in dit geval nauwlijks inspanning. U kan een voorkeur maken uit nog veel meer mogelijkheden als u nog extra gemak wilt. U kan in deze situatie ook b.v. kiezen voor het automatisch open- en dichtgaan van de rolluiken, op basis van sensoren die responderen op lichtinval.

Mede is het voorstelbaar om de rolluiken via een applicatie op uw telefoon te bedienen. Tevens kunt u kiezen voor rolluiken die brand kunnen vertragen, anti-optilveren voor nog meer inbraakbeveiliging en beweging detecterende melders. Rolluiken van aluminium zijn aangenaam, hebben heel wat voordelen en hebben een trendy, eigentijdse look.


Aluminium rolluik Grote-BrogelAluminium rolluik ZelkAluminium rolluik Boorsem
Aluminium rolluik HallaarAluminium rolluik HolsbeekAluminium rolluik Oenkerk
Aluminium rolluik DierenAluminium rolluik EijsdenAluminium rolluik s-Heerenhoek
Aluminium rolluik Linden Aluminium rolluik MiddenmeerAluminium rolluik Markelo