De redenen waarom aluminium rolluiken As zo goed zijn

Wat zijn de redenen dat zoveel consumenten kiezen voor aluminium rolluiken? Er wordt hiervoor gekozen daar deze rolluiken bijvoorbeeld de warmte en kou perfect buiten huis houden, dieven lastiger binnenshuis kunnen komen en wat het uiterlijk betreft een meerwaarde is voor een huis. Deze voordelen zorgen ervoor dat een aluminium rolluik niet afzonderlijk netjes zijn, het is daarnaast nog eens een goede investering. Gaat u ook genieten van de vele baten van aluminium rolluiken As?


Klik hier om een offerte aan te vragen


Aluminium rolluiken As

Lagere stookkosten

In de zomer blijft het zalig fris binnenshuis, terwijl u met een aluminium rolluik As in de winter dadelijk weer de kou buitenshuis houdt. Voor uw nota voor stroom is dit attractief. Deze rolluiken houden nooit uitsluitend het felle daglicht tegen, maar bovendien de hitte blijft buiten de deur. Voor lichte slapers zijn de rolluiken volmaakt, de oplopende zomerse temperaturen in de zomer en het zonlicht gaan jou in de ochtend niet meer wakker maken.Ook top als je graag in een koele, frisse slaapkamer wilt gaan slapen in de zomermaanden, deze rolluiken houden de hele zomerdag het zonlicht en de hitte buitenshuis.Naast de mindere energienota zijn aluminium rolluiken ook nog eens zeer duurzaam.

Houd inbrekers buiten de deur

Aluminium is krachtig, waardoor dieven uiterst mogelijk inspanning hebben om binnen te komen. Deze bouwstof is namelijk zo hard, dat men er nauwelijks gewoonweg doorkomt. Het is denkbaar om toegevoegde beveiligingsmaatregelen te nemen bij je rolluiken, denk b.v. aan camera’s. Bedrijven maken dan ook met genoegen gebruik van die rolluiken om inbrekers buiten het pand te houden. Een schuur die je afzonderlijk wilt beveiligen? Aluminium rolluiken houd het dievengilde buitende poort.

Meerwaarde woonhuis As

Als u kiest voor aluminium rolluiken, dan kiest u voor stijl, goede beveiliging en veel meer bescherming. De eigenschappen van aluminium rolluiken zorgen meteen voor een hogere verkoopprijs van je woonhuis. Ingeval u van plan bent om ooit te gaan verhuizen, zult u merken bij de verkoop dat de rolluiken een meerwaarde zijn van uw woning. Naast het feit dat uw woning meer waard is, levert het u ook gelijk meer woongenot op. Extra pluspunt is omdat u maandelijks geringer energiekosten betaald, dit ook tot uiting zal komen in de prijs van uw appartement. Doordat aandacht voor het milieu voortdurend belangrijker wordt, zal de meerwaarde van de rolluiken in de toekomst afzonderlijk maar meer worden.

Ruime keuzemogelijkheden

Wat voor pand u ook precies heeft, uw perfecte aluminium rolluiken gaat u vanzelfsprekend vinden. Kiest u voor beige rolluiken, of toch liever voor wit of antraciet? Het is voorstelbaar om aluminium rolluiken As te bestellen in de tint die u wenst. Als u lekker wilt slapen is een donkere kleur aan te raden voor de rolluiken voor uw slaapvertrek. Indien u kiest voor de kleur aluminiumkleur, dan kiest u voor een strakke charisma van uw woning, het getuigt van een eigentijdse, mooie woningstijl.

Aluminium rolluik As

Makkelijk te gebruiken.

Er zijn meerdere opties om een aluminium rolluik As te bedienen. U kunt b.v. een keuze maken voor manuele bediening, omdat aluminium relatief zwaar is, kan dit best wat intensiteit kosten. Daarnaast kunt u kiezen voor elektrische besturing, door middel van een Somfy motortje. Op die manier wordt het open- en dichtdoen van het rolluik behoorlijk aangenaam. Ingeval u wilt gaan voor meer luxe, kan dat ook. Denk daarbij aan het open- en dichtgaan van de rolluiken door middel van domotica die reageren op zonlicht.

U kan ook kiezen voor bediening vanaf uw GSM telefoon. Bovendien kunt u kiezen voor rolluiken die brand kunnen vertragen, anti-optilveren voor nog meer inbraakbeveiliging en beweging detecterende sensoren. Door te kiezen voor een aluminium rolluik, kiest u voor gemak, een verfraaiing van uw woning en meer woongenot.


Aluminium rolluik GelrodeAluminium rolluik ZonhovenAluminium rolluik Strijtem
Aluminium rolluik Grote-BrogelAluminium rolluik KaggevinneAluminium rolluik Herent
Aluminium rolluik Strombeek-BeverAluminium rolluik MiddenbeemsterAluminium rolluik Koningslo
Aluminium rolluik HekelgemAluminium rolluik MeerselAluminium rolluik Kwintsheul